Walking by myself on an empty road…

Intodeauna am mers singur. Sunt ca un drifter de care toata lumea se fereste ca sa nu fie loviti. Sunt ca antimateria, de care materia se fereste pentru a nu se neutraliza… Sunt singur… Din nou. Odata imi gasisem un partener de drum. Era perfect. Intruchiparea viselor mele. Din acest motiv am pornit dupa un scurt popas din nou alaturi de el. Imi gasisem destinatia. Mergeam in fata lui ca sa am grija sa nu intalneasca vreun obstacol. Sa il protejez… Fara el raman de izbeliste… Dar l-am impins in santul de pe margine… Nu stiu de ce. Dar doare… Acum merg din nou singur pe acel drum gol, ratacind fara o destinatie. Nu stiu unde voi ajunge si nici de ce… Simt nevoia sa imi caut compagnon-ul de drum ca sa ma agat cu ultimele puteri de destinatia lui. Sa mergem impreuna. Sa fim un intreg… Ca Tango si Cash, ca Harley Davidson si Marlboro Man, ca Bonnie si Clyde. Sa ne completam unul pe altul sa facem un intreg. Doare… Doare…. Doare.

Uneori imi doresc sa nu il fi intalnit deloc ca sa nu sufar acum. Dar inca sper ca daca ma intorc si il caut il voi gasi. De ce mi se intampla mereu asa? De ce drumul nu ma lasa sa imi impart distanta cu cineva, de ce e drumul atat de lung si dureros? Eu nu l-am ales. El m-a ales pe mine. Deci trebui sa il parcurg…Dar vreau compagnon-ul inapoi… Nu mai pot merge singur. Te vreau inapoi. Stiu ca am facut prost tot ce am facut, stiu cat am gresit, stiu ca gresesc. Dar vino inapoi si ajuta-ma sa ajungem la destinatie. Cu tine alaturi drumul nu mai pare asa lung. Pare prea scurt. Imi doresc sa nu se termine vreodata sa il parcurgem la nesfarsit impreuna sub un cer cu stele mii, si luna care sa ne lumineze calea si sa vegheze asupra noastra… Doar noi doi si un cer instelat si senin. De ce in viata noastra tre sa fie atatia nori. Daca imi vei sta alaturi promit ca alung norii si chem luna si soarele inapoi… Ii aduc cu forta de va fi nevoie. Doar sa stiu ca ma pot sprijini pe tine cand mi-e greu, sau iti sunt alaturi cand te ranesti si plangi. Sa iti pot sta la picioare cand nu mai poti calca si sa stiu ca imi vei fi alaturi cand vantul ma va dobora.

Advertisements

About midnightmike1990

Pfff... Sunt o fire sociabila, poate prea sociabila. Sunt un tip cu feeling desi nu arat intodeauna... De fapt nu prea arat deloc. Dar atat deocamdata... O sa aflati curand mai multe
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s