Just another lonely, lonely night…

M-am asezat in fata tastaturii si, cu lacrimi in ochi, incerc sa-mi dau seama cum sa-mi inec atata suferinta in scris. Nu mai pot respira, nu mai pot vedea, fiecare lacrima care aluneca pe obrazul meu este o picatura din dagostea enorma pe care ti-o port. Incerc sa scap de ele, dar nu pot. Inima imi este rapusa de spini si cutite, iti apartine, incearca sa gaseasca un loc de iesire catre tine. Sufletul meu nu este aici,este acolo oriunde pasesti tu, pentru ca, asa cum am zis, odata, ti l-am daruit. Ochii mei, sunt doar o unelta spre a-mi imagina ochii tai, cristalini, ochii aceia care imi aduceau bucuriile, imi alinau suferintele, imi faceau trupul sa tremure, inima sa-mi pulseze iar sufletul mi-l gaseai in ceruri. Nu imi mai pot permite sa ma uit la cer, pentru ca nu demult eram fericiti, iar acest cer ne veghea si ne apara… A fost un mare martor tacut al dragostei .Stiu ca este acolo sus,dar nu il pot privi… Il pot doar ruga sa faca un nor, pe care sa te urci si sa vii langa mine, sa iti mai pot auzi macar odata bataile inimii, sa-ti mangai piele catifelata si sa-ti mai ating buzele fine ca o petala de trandafir rosu…  Vrau sa-ti mai aud din nou vocea si sa iti soptesc in ureche ,,Te iubesc”….Speranta ma ghideaza, ma face sa trec peste ziua aia blestemata cand am gresit iar tu ai plecat…..sper ca tot aceeasi speranta sa ma poata ajuta sa trec si peste noaptea aceasta lunga care urmeaza. Mana mea scrie dupa dictarea creierului, dar ochii nu mai vad, sunt plini de lacrimi, iar inima mai are un pic si inceteaza sa bata. Visez ca voi retrai acele clipe minunate,ca te voi avea in bratele mele,ca ma vei strange tare la pieptul tau… O singura data in viata gasesti dragostea adevarata si asta daca ai noroc, eu am gasit-o. Intr-o zi, o picatura de ploaie sau un fulg iti va atinge obrazul sau buzele. Nu il alunga, pentru ca acela sunt eu, atingandu-te, dorindu-te si soptindu-ti cat de mult ,,Te iubesc”. Poate o data imi vei auzi glasul prin soaptele pe care ti le trimit prin intermediul vantuluiu si al tuturor lucrurilor vii ce te inconjoara!
Trezindu-ma din umbra noptii,am vazut in raza soarelui imaginea ta si as vrea sa imprim cu litere de aur in inima ta cuvintele mele: ,,TE IUBESC”

Advertisements

About midnightmike1990

Pfff... Sunt o fire sociabila, poate prea sociabila. Sunt un tip cu feeling desi nu arat intodeauna... De fapt nu prea arat deloc. Dar atat deocamdata... O sa aflati curand mai multe
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s